Edellinen postaus inspiroi sitten tähän, valokuvaamaan sellaisia kirjoja jotka eivät ehkä ihan ensimmäisenä tule mieleen kun puhutaan "kirjallisuudesta" mutta jotka kuitenkin ovat mitä suurimmassa määrin kirjoja. En pyrkinyt mihinkään "hassuimmat kirjankannet"-kavalkadiin, ennemminkin päinvastoin, katsotaan sitten mitä ilmestyy mahdollisissa seuraavissa postauksissa.
Kuvausmateriaali on löytynyt Emmauksen Vallilan kirpputorilta, jonka kirjavarastossa on saanut pohtia yllin kyllin mitä kirjallisuus ja kirja loppujen lopuksi oikein ovatkaan.
6 kommenttia:
Tahranpoistotaituri on kiinnostavan näköinen! Kuinka monia tahratyyppejä voi olla olemassa ja miten niistä kätevimmin pääsee eroon - ketä sellainen ei kiinnostaisi? :)
(Paitsi että kansikuvan perusteella kirja näyttää kyllä enemmän pakinakokoelmalta.)
Sisällön pikavilkaisulla näytti kyllä olevan kyse ihan tahrojen poistosta, mutta ehkä tyyli on sitten vähän rennompi ja vitsikkäämpi...koska minustakin tuo näyttää pakinakokoelmalta tai joltain Wodehouse-tyyppiseltä huumoriromaanilta.
Hienoja kansia, varsinkin kaksi ensimmäistä. Lisäksi ne käsittelivät kotikulttuuria, mikä on aina keskeinen ja jalo teema.
Tuo eka kirja on kyllä ihan esineenä tosi viehättävä, mutta pahaa pelkään että näitä tuntemattomia vanhempia puolifilosofisia tai siveysopillisia teoksia ei nykyään lueta, niissäkin ajankohtaisuus on valttia :)
Teknisemmillä kodinhoitokirjoilla on toki yhä harrastajakiinnostusta.
Se on se nettipaholainen, joka tappaa Tahranpoistotaituri-tyyppiset kirjat. On helppo katsoa googlesta.
Viehättäviä kirjoja!
Logaritmitaulukkojen kanssa on vielä enemmän tuota, jokainen laskin hoitaa niiden tehtävän nykyään paljon näppärämmin.
Lähetä kommentti