31.5.13

Toukokuun luetut

Erri de Luca - Me, You
Erlend Loe - Supernaiivi
Junichiro Tanizaki - Diary of a Mad Old Man

Ari Turunen - Ettekö te tiedä, kuka minä olen: Ylimielisyyden historiaa
David Winner - Those Feet
Simon Tugwell - The Way of the Preacher

Marguerite Abouet - Aya: The Secrets Come Out
Osamu Tezuka - Black Jack 1
Hitoshi Iwaaki - Parasyte 4-5
Roberson & McManus - Cinderella: From Fabletown with Love & Fables Are Forever 

Toukokuussa lukutahti on ollut varsin hyvä vaikkakin kaunokirjallisuus onkin jäänyt vähän vähemmälle (mutta kuten edellisessä postauksessa mainitsin, parikin kirjaa on kesken. Tietokirjoja muutama ja sarjakuvia taas nippu, joista tuossa joitain valintoja.
Black Jack oli kiitettävän höyrähtänyt manga superkirurgista joka saa kaikenlaisia omalaatuisia tapauksia hoidettavaksi. Aloitin lukea ykkösosasta mutta ilmeisesti näitä voisi lukea missä järjestyksessä tahansa, kukin tapaus on itsenäinen...
Fables-sarjakuvan spinoff-minisarjat Tuhkimosta olivat viihdyttäviä vaikkeivät laadullisesti pääsarjalle pärjääkään. Jos tykkää pääsarjasta niin lukemisen arvoisia, mutta muuten tästä on varmaan aika vaikea saada tolkkua...
 Ja Aya-sarjan kolmas osa on edellisten tapaan kiinnostava, mutta onkohan tuosta eteenpäin sarjaa saatavilla millään tolkullisella kielellä vai pitääkö opetella ranskaa.  

1 kommentti:

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Minulla tosiaan jäi lukudiplomi häpeällisesti suorittamatta, mutta juuri tässä eilen ihailin keskimmäisen kotiin kantamaa diplomia ja oikein niiteillä nidottua tehtäväsuoritusvihkoa !