22.5.13

LUKUDIPLOMI-muistutus

Vielä on pari päivää aikaa kiukuttaa kokoon Lukudiplomi-haasteen suoritukset ja ilmoittaa niistä täällä, deadlinehan on ensi lauantai eli 25.5.
Muutama suorittaja onkin jo ilmoittautunut tuon ensimmäisen haastepostauksen kommenteissa (Valkoinen Kirahvi, Velma, Paula, Satu, Suketus) mutta myös tähän viestiin voi kommentoida. Oma suorituslistani löytyy linkistä.

Hyvistä yrityksistäkin voi tulla kertomaan vaikkei koko diplomia saisikaan kokoon.

23 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Juu olen unohtanut ilmoittautua, mutta linkki täällä

http://joklaaja.blogspot.fi/2012/12/jokken-ysiluokan-lukudiplomitehtava.html

Linnea / kujerruksia kirjoitti...

Apua, onko se jo nyt! Luulin että vielä ensi viikko.. Mutta tämä nyt vain tarkoittaa sitä että omistan perjantai-illan Neurovelholle, lauantaina julkaistut jutut varmaan vielä lasketaan mukaan? :)

Luru kirjoitti...

Meneillä hurja loppukiri! Katsotaan, pääsenkö luokalta... :)

Maija kirjoitti...

Hupsista! Minä jäin tylysti luokalleni, kun unohduin pähkäilemään luokka-astetta, enkä lopulta tullut aloittaneeksi diplomia ollenkaan. :/ Höh. Mutta tämä oli silti hauska juttu, jonka etenemistä on ollut kiva seurata. :)

hdcanis kirjoitti...

Jokke, olinhan minä tosiaan tuon nähnyt mutta en muistanut :)

Linnea, kyllähän kouluissakin viimeiset kokeet ja esseet ja muu on tässä vaiheessa jo paketissa :) Mutta lauantain julkaisut pätevät kyllä.

Lurulle myös hyvää loppukiriä, useampaa kirjaa ei varmaan ehdi enää lukea mutta yksi tai pari lyhyttä...

Ja Maija, joo, tehtäväsuorituksia on ollut hauska seurata ja kiinnostavia kirjoja on myös noussut esille useamman tekijän voimin.

Ja eihän lukudiplomin suorittamatta jääminen tietenkään vaikuta luokaltapääsemiseen, tämähän on ylimääräinen suoritus :)

Mia kirjoitti...

Minulla oli vakaa aikomus lukudiplomi suorittaa, mutta kirjalistojen kanssa sähläyksen takia jäi sitten koko homma kesken. En ymmärrä, miten kirjalistoja katsoin (tai sitten niissä jossain vaiheessa oli jotakin häikkää). :(

Haastepostauksia ja -tehtäviä on kuitenkin ollut kiva seurata, ja luulen, että lueskelen yläkoulun listoja pikkuhiljaa läpi. Oppilaitani aion ensi syksystä lähtien innostaa lukudiplomin pariin.

Pihi nainen kirjoitti...

Lukudiplomin kirjat on luettuna mutten ole varma pitikö myös kirjoja koskevat tehtävät suorittaa. Tässä kuitenkin linkki lukudiplomia varten lukemiimme kirjoihin joista taas lähtee linkit kirjoista kirjoittamiini postauksiin:

http://www.pihinnaisenelamaa.blogspot.fi/p/kirjahaasteet.html

hdcanis kirjoitti...

Tintti, hyvä on tosiaan että opettajat ja vanhemmat innostavat koululaisia näiden pariin, tiedon tästä levittäminen oli toki haasteen perusidea :)

Pihi nainen, tehtävien tekeminen ei ollut välttämätöntä enkä minäkään joka kirjasta niitä tehnyt, joko normaalipostaus tai tehtävä tai molemmat kelpasi.

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Minulla jäi (häpeästä punaisena tunnustan) koko haaste yhteen kirjaan... MUTTA kerroin koulussa opeille ja nyt meidän isommat pojat ovat MOLEMMAT suorittaneet lukudiplomin ! JEE !

Sara kirjoitti...

Miten tässä näin kävi? Syksyllä tuntui, että on niin paljon aikaa suorittaa tämä tärkeä haaste ja nyt se sitten jäi kesken! Kaksi kirjaa luin ja kolmatta aloittelin. Mutta kyllä minä vielä sieltä listalta jotain luen jossain vaiheessa! :)

Mari A. kirjoitti...

Mulla tulee huomenna postaus, olen lukenut kirjat, mutta kone kotona on tiltissä, toivon että kone tokenee huomiseksi, että saan tämän haasteen kirjat eetteriin =)

hdcanis kirjoitti...

Hurjia loppukirejä seuratessa mielessä käy että olisi ehkä pitänyt muistuttaa tästä haasteen loppumisesta paria päivää aikaisemmin :)

Linnea / kujerruksia kirjoitti...

Huomiseksi saan kyllä Neurovelhon luettua. Ja koulussa, ainakin meillä, annetaan numerot seiskoille ja kaseille vasta ensi maanantaina ja itsehän suoritan kasiluokkaa. :) Mutta nyt sen lukemisen pariin ->

Nanna kirjoitti...

Loppukiri ei ihan riittänyt: sain luettua ja blogattua vain seitsemän kymmenestä. Täältä löytyy haasteen sivu blogistani: http://nannankirjakimara.blogspot.fi/p/lukudiplomi-haaste.html

Kiitos vielä haasteen järjestämisestä!

Mari A. kirjoitti...

No niin, suoritettu.

Kirjat on luettu, mutta en päässyt niistä vielä kirjoittamaan, koska hyvästä yrityksestä huolimatta kotikone jaksoi toimia vain eilisillan =(

Blogissani kuitenkin postaus kirjoista nimineen =)

Derrickus kirjoitti...

Linkin takana. Mahdollisiin arvontoihin en osallistu.

Linnea / kujerruksia kirjoitti...

Ehdinpäs! :) Linkin takaa löytyy viimeinen suoritus sekä koonti.

http://pigeonnaire.blogspot.fi/2013/05/william-gibson-neurovelho-lukudiplomin.html

Varjelum kirjoitti...

Ääk! Jäi kyllä hyvin viimetippaan, mutta sain kuin sainkin kaikki kymmenen kirjaa luetuiksi! Tai no, kaksi niistä ehti matkan varrella muuttua alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta kuitenkin.. :)

Suoritus löytyy blogini Haasteet-osiosta:

http://kerrankirjablogi.blogspot.fi/p/haasteet.html

Outi / Kanervala kirjoitti...

Ai niin, täälläkin piti ilmoittautua, se jäi eilen tekemättä. Minulla tosiaan jäi tämä hanke hyväksi yritykseksi,7/10 valmistui. Mutta tässä yhteydessä voi kai sanoa sellaisen latteuden, että matka on tärkeämpi kuin päämäärä. Kiitos haasteesta!

π kirjoitti...

Minä sain kuin sainkin sitten haasteen suoritettua, vaikka saatavuuden vuoksi kirjojen suhteen oli hieman säätämistä...

Suoritin siis lukiolaistason, ja tehtäviä en tehnyt ollenkaan, bloggasin vain :)

Mukava haaste!

http://maailmanaareen.blogspot.com.au/2012/10/lukudiplomi-haaste.html

Hreathemus/NDSL kirjoitti...

Vielä yksi! Luin kymmenestä seitsemän, mutta en ole vielä ainuttakaan ehtinyt kirjoittaa saati julkaista. Olen juuttunut arvosteluissa oravanpyörään: luen nopeammin kuin arvostelen ja siksi olen vielä viime vuoden lopun kirjoissa. Huono minä!

En tiedä, lasketko siis suoritustani, mutta eipä se nyt niin kuolemanvakavaa ole. Vaikka haasteaika onkin lopussa, luen silti ne jäljellä olevat kirjat, kun ehdin.

Ja kiitos vielä hienon haasteen isännöinnistä!

hdcanis kirjoitti...

Eli jos nyt oikein laskin niin itseni lisäksi 14 bloggaajaa on haasteen suorittanut, ja hyviä yrittäjiä on vielä lisää (mikä siinä seitsemässä kirjassa on...)

Kuutar kirjoitti...

Yritykseksi jäi täälläkin. Pääsin puoleen väliin eli luin viisi kirjaa. :)